Månedsbrev August 2015

Mest aktuelt: Klubarrangement den 19. august 2015 med o-løb og spisning.

  1. KLUBRELATEREDE ARRANGEMENTER
  • Torsdagstræningen. Start kl. 17.15 fra Hareskovhallen. Der løbes efter o-kort. Omkring uge 35 påregnes kontrolmærker (7×12 cm) til posterne til vores C-løb den 11. oktober 2015 at blive udsat. Du har derved en mulighed for at træne på disse poster en torsdagstræning, eller hvornår det nu passer dig. Til eftersnakken ved torsdagstræningen omkring kl. ca. 1845 – 1925 har du mulighed for at få o-kort dertil. Send dog gerne en mail til undertegnede først af hensyn til bestilling af o-kort med alle poster.
  • Klubløbet den 19. august 2015 bliver i Lille Hareskov med Svend Erik og Kirsten ved roret. Svend Erik har lavet følgende baner: Mellemsvær 3,4 km, svær kort 3,6 km og svær lang på 5,5 km. Start og mål bliver på Skovlystvej. Start mellem kl. 17 og 18. Kirsten står for koordinering af maden. Indbydelse udsendes den 3. august 2015.

 

  1. ØVRIGE ARRANGEMENTER I 2015

 

  1. LØBSRESULTATER
  • Til Lyngby OK Cityorienteringsløb den 9. juni 2015 vandt Anna Mosbech suverænt damernes velbesatte klasse K5 med 59 deltagere i tiden 33:42 for de 5 km med 16 poster. Der var mere end 2 minutter til nr. 2. Flot og hurtigt.
  • Eva Hemmersam fik en 2. plads i DA-kort ved Ballerups OK Sommercup den 18. juni 2015
  • Til Vikingedysten i juli 2015 fik Mogens en 3. plads i H70. De to bedste løb af tre talte.
  • Ulla Hooge vandt i D65 i Letland i dagene 3.- 5. juli 2015.
  1. GENNEMFØRTE ARRANGEMENTER

Triangelmatchen i Malmø den 13. – 14. juni 2015. Karen Margrethe beretter:

” Trekantmatch  i Sverige 13. – 14. juni 2015.

I år var vi inviteret til kampen mellem Skærmen, Lyngby og OK Malmö. Nu var det Sverige det gjaldt. Vi mødtes på Finngården som er en stor spejderhytte i Frostavallen. Som sædvanligt mødtes vi over et stort kagebord, så vi var parat til at klare strabadserne. Snakken gik livligt, og efter kagerne havde vi opvarmningen klaret.

Der var lavet nogle rigtig gode og meget svære baner og mange havde problemer rundt omkring på banerne. Svenske skove er fantastiske, meget kuperede og med utallige sten på 1-2 meters højde. Utroligt hvor stor forskel der er på skovene i Sverige og Danmark, vi var jo kun kørt ca. 100 kilometer væk fra Værløse.  Da vi kom tilbage til mål serverede Britt øl og pølser.

Da alle var hjemme fik vi fornem jubilæumsmiddag. Det var 60 års jubilæumsfest for Triangelmatcher.

Der var præmier til de bedste løbere i hver klasse. Det samlede resultatet var, at Malmø vandt trianglen.

Næste dag var der den traditionelle rævejagt, som er et meget anstrengende løb: Find rævehulen og find frem og tilbage mellem den gående ræv og rævehulen så mange gange som muligt. I denne svære skov blev ræven mødt op til 5 gange af nogle af løberne.

Vi havde en rigtig skøn weekend sammen og vejret var fint, regnen blev overstået om natten. Hvorfor er der ikke flere end 8 med fra Skærmen?

Sverige har kun et problem, der er desværre lidt for mange knot og myg, dem har vi fornøjelse af stadig.

Løbsresultaterne kan ses på http://www.mok.nu/Resultat/Tavlingar/index.phpTrekantmatch  i ”

 

  1. BLANDET
  • En meget stor begivenhed her i klubben blev søsat i begyndelsen af juli 2015. Den mangeårige og ”trofaste” hjemmeside som har virket godt, og som Ole har udviklet langt det meste af, passet og plejet, blev afløst af en mere moderne opsat hjemmeside. En MEGET STOR tak til Ole, for hans stabile og vigtige indsats for klubben med den veltjente hjemmeside igennem 13 år. I forbindelse med den nye hjemmeside stopper Ole som webmaster. Kølen til den nye hjemmeside blev lavet af Jesper Sørensen, som lavede en stor og klar analyse af indhold og opbygning. Per og Lars ”nikkede” analysen af, og så gik Jesper ellers i gang her i foråret. Resultatet kan nu ses på internettet. Hvis du har problemer med at få den nye hjemmeside frem, så prøv at trykke F5. Da den nye hjemmeside mere er opbygget som de fleste nyere hjemmesider, så er det lettere for nye, der ser på hjemmesiden at få overblik over klubbens tilbud og kontakt. Det falder i god tråd med klubprojektet Rekruttering. Der er flere nye tiltag på den nye hjemmeside, så gå ind og få overblik ved selvsyn – og det er tilladt at blive begejstret. Der arbejdes stadig på fuldstændig færdiggørelse og overførsel af filer fra den gode gamle. Det skal lige siges, at det var Jesper selv, der tilbød at lave hjemmesiden. Meget stor tak til Jesper for det store og fine arbejde. Jesper Sørensen har oveni arbejdet med udvikling tilbudt at være webmaster evt. i samarbejde med Lars og Per. I korrespondancen mellem Jesper og Ole har Jesper givet Ole nogle flotte ord for hjemmesiden. Jesper har skrevet følgende til mig: ”Du må gerne i månedsbrevet meddele medlemmerne, at de ikke skal holde sig tilbage, hvis de støder på fejl på hjemmesiden. Det være sig grammatiske fejl, fejl i indhold, links eller andet. Så må de endelig give mig besked. Det vil bidrage til at højne hjemmesidens kvalitet.” Jespers mailadresse er: jesper@sorensen-fam.dk
  • Aktivitetsplan 2015 er vedhæftet som en fil. 5. divisionsmatchen op/ned er flyttet til den 27. september 2015, således at der nu kun er en uge mellem de to 5. divisionsmatcher (20. september 2015). Derfor flyttes GPS-vejvalgsaften den 24. september 2015 til den 01. oktober 2015, således at vi får vejvalg med fra to divisionsmatcher.
  • Den 4. juni 2015 gennemførte vi et arrangement for Hareskov Skiklub m.h.p. at skaffe flere medlemmer. 5 fra skiklubben var tilmeldt, og to dukkede op sammen med skiklubbens forretningsfører, som tog billeder til skiklubben. 9 klubmedlemmer var troppet op for at støtte arrangementet, så der manglede ikke opbakning – tak for det. Det var to meget tilfredse deltagere, der kom i mål med en god og spændende oplevelse. Det kan være, at vi gentager arrangementet i 2016, nu hvor kontakter og indbydelsen er lavet (få nye forberedelser).
  • Den 11. juni 2015 deltog jeg i Markedsdag vedr. Skolen i virkeligheden, hvor vi havde en bod sammen med ca. 58 andre foreninger og erhvervsliv. Ca. 100 af skolernes personale var mødet op for at få tilbud og information. Efter åbningstaler blev der annonceret ”Speed dating”. Og det kan nok være, at der kom gang i henvendelser i vores bod med sloganet ”Vi er fuld af gode fiduser – gratis”. Nu må vi se, om der på længere sigt kommer interesse fra skolebørn i kommunen. Jeg forventer på kort sigt, at salg af vores o-kort med faste poster forøges. Portalen www.skolenivirkeligheden.dk er nu online. Se vores to indslag under ”Netværk & Inspiration”.
  • Den lokale Nordea filialdirektør Gitte Svenningsen overrakte den 19. juni 2015 en check på kr. 4.375 til Lone på klubbens vegne i f.m. støtte af 5 SI-enheder. Checken i MEGA størrelse står nu i ”klublokalet”. Billede og tekst fra seancen har Hakon sendt til FuresøAvis. Se her:

http://furesoe.lokalavisen.dk/nordea-donation-nu-kan-loebeklub-tage-tiden-/Sport/20150622/artikler/706239475/1028

 

  1. BILLEDER

Anna fra Cityorienteringsløbet den 9. juni 2015. Endda med overskud til et smil.

To billeder fra Karen Margrethe af Triangelmatchen 2015.

Billede fra Nordea-fondens overrækkelse den 19. juni 2015.

Billede fra vores arrangement med Skiklubben Hareskoven den 4. juni 2015 med Naja og Jesper.

Ulla Hooge i Letland – øverst på skamlen.

 

Med venlig hilsen

Carl-Henrik